Corona en de nieuwe wielerkalender

Beste wielerliefhebbers,

Hopelijk kunnen we de internationale wielerkalender laten door gaan zoals hij nu werd voorlopig opgemaakt.
Onze wedstrijd GOOIKSE PIJL is gepland op zondag 20 september., die dag zal ook de Tour De France eindigen in Parijs met een criterium zoals altijd.
Op dezelfde dag is er het WK tijdrijden maar hier zal waarschijnlijk nog een verplaatsing naar woensdag gebeuren als de UCI hun gezond verstand gebruikt.
Wij blijven op de geplande dag want de rit in de Tour begint pas na 17uur.
Tot op heden hebben wij een overeenkomst met een 20-tal ploegen, waaronder 5 Worldtour-ploegen.

Jos Smets (Belgian Cycling) vroeg mij: “Doe jullie best om te kunnen organiseren in deze moeilijke omstandigheden want alle ploegen gaan willen koersen en de aanvragen zullen nog toekomen als alles binnenkort hopelijk nog duidelijker wordt.”
Voor ons komt het er nu op aan om ons budget rond te krijgen want we liggen nu toch al enkele weken stil en het is nu nog iets te vroeg om onze sponsors die we nog niet konden bereiken aan te spreken.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat diezelfde sponsors er geen al te grote financiële kater aan over houden en ons blijven steunen in deze rare tijd.Het VIP gebeuren zal er hoogst waarschijnlijk éénmalig ook anders uit zien dan van gewoonte.

Hier gaan we nu in de volgende weken ons over buigen om op een veilige manier onze trouwe sponsors iets mooi aan te bieden indien de regering het ons toelaat.

Zorg nog altijd voor elkaar! ❤️ En laat corona niet winnen! 🏆 #samentegencorona #blijfinuwkot #corona

 
 
 
 
Scroll to top