De jubileum editie van de Gooikse Pijl zit er op. Bedankt voor jullie aanwezigheid. De 16de Gooikse Pijl zal gereden worden op zondag 22 september 2019. In een drieluik met Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp 1.1 op 20 sept. en PRIMUS CLASSIC HC1.1 op 21september. We kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen

Tot dan!

Palmares

20181. MEEUS JORDI2. GROENDAHL JANSEN AMUND (NOR)3. MORTENSEN MARTIN (DEN)
20171. DEHAES KENNY2. THIJSSEN GERBEN 3. VERMEULEN EMIEL
20161. AIDIS KRUOPIS (LIT) 2. EMIEL VERMEULEN 3. DUPONT TIMOTY
20151. NAESEN OLIVER 2. VAN GESTEL DRIES 3. HAGEN KRISTER (No)
20141. JANS ROY2. VAN ASBROECK TOM 3. DE VREESE LAURENS
20131. BUGGE VEGARD ROBINSON (No) 2. DRON BORIS 3. LIETAER ELIOT
20121. HANSON KEN (USA)2. THOMEL TIMO (Dui) 3. DEMOITIE ANTOINE (†)
20111. VERRAES BENJAMIN 2. DUPONT TIOMOTHY 3. SCHETS STEVE
20101. LIETAER ELIOT 2. VAN GENECHTEN JONAS 3. SALOMEIN JARL
20091. CAPELLE DIETER2. SALOMEIN JARL3. VERBIST EVERT
20081. ROBERT FREDERIQUE 2. NEIRYNCK STIJN 3. PEETERS KEVIN
20071. POLAZZI FABIO 2. MINDAUGAS STRISKA (Lit) 3. DEBACKER BERT
20061. KAUPAS VITAUTAS (Lit)2. VANDERSLAGMOLEN KEVIN3.NEIRYNCK STIJN
20051. ROELANDTS JURGEN 2. VAN MINGERHOET JARNO 3. DUYCK PIETER
20041. BOXUS RENAUD 2. KEISSE ILJO 3.DANIELS DAVY

Foto's 15de Gooikse Pijl

Parcours

Deelnemers

De deelnemerslijst werd bekend gemaakt tijdens de persvoorstelling van de 15de Gooikse Pijl. Klik op het icoon om de lijst te raadplegen.

Reglement

Wedstrijdinformatie

Info

Start om 11u55:   Strijlandstraat 62, 1755 Gooik
Opstellen sportdirecteurs: Wolvenstraat
Opstellen jurywagens en andere volgwagens: Strijlandstraat na de renners
Deelnemers per ploeg:   minimum 5, maximum 7
Wegwerpzone: Vollezelestraat
Rugnummers en kaderplaatjes: wegwerp
Foto-finish:   links
Afstand vanaf officieuze start:   200,7km - 2,6km neutraal
Bevoorradingszone: vanaf 3de ronde op Lenniksestraat t.e.m 8ste ronde
Afleiding ploegleiders:   op 800m van de aankomst rechtsaf op
Ninoofsesteenweg
Radioverbinding:   164.63125 - kanaal 1
Verplichte route (PPO): Er zal een PPO voorzien zijn
Parking ploegen: Verplichte parking Ninoofsesteenweg

College van Commissarissen

Voorzitter UCI: Margiotta Eduardo (ITA)
Aankomstrechter: Neerinckx Timmy
Commissaris 2: Calus Sven
Commissaris 3: Demunter Patrick
Commissaris 4: Streulens Pascal
Commissaris moto 1: Kaesemans Sven
Commissaris moto 2: De Schrijver Gregory
Piloot moto Suzuki 1: Van Impe Vincent
Piloot moto Suzuki 2: Geeroms Theo
Operator MYLAPS & uitslag: Vanhoute Sabine
Technisch afgevaardigde: Demunter Patrick
Fotofinish: Vogeler Jan

Nationaal rapportage team:
Telecom Team Jurywagen: Verhasselt Gino
Speaker Radio Tour: Bollen Marc
Informant moto: Lissens Eddy

Inschrijving

op zaterdag 22/09 van 18u30 - 19u45

Zaal Edele Brabant,
Strijlandstraat 57
1755 Gooik

Tekenen renners

10u40 tot 11u40
per ploeg volgens schema

Parking zaal Edele Brabant
Voorstelling renners

Permanentie
op zondag 23/09 van 10u00 tot 17u00 in de jury trailer aan de aankomst
Briefing chauffeurs en mobiele seingevers

op zondag 23/09 om 10u30

Kleedkamers

Sporthal Koornmolen,
Processiestraat 15
1755 Gooik

Perszaal

Cafe 't Pandoerken
Strijlandstraat 78
1755 Gooik

Persverantwoordelijke: 
De Veirman Erwin/Sport Info
0468 341544 - sportinfo@telenet.be

Gooikse Sportgazet

Uiteraard steunen wij alle sportactiviteiten van de gemeente Gooik. Wil je meer weten over deze activiteiten? Lees dan de Gooikse Sportgazet via het icoontje hiernaast

Persinschrijving

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.