De 21ste Gooikse Pijl gaat door op zondag 22 september 2024. We kijken er naar uit om jullie opnieuw massaal te verwelkomen!

Herbeleef de 20ste Gooikse Pijl

Gloednieuwe folder 20ste Gooikse Pijl

Klik op het icoontje hieronder om de folder te bekijken.

Technische folder

Volledige folder

Timetable podium

Palmares

20231. JASPER PHILIPSEN2. OLAV KOOIJ (NED)3. DYLAN GROENEWEGEN (NED)
20221. THIJSSEN GERBEN2. PHILIPSEN JASPER3. KANTER MAX (DUI)
20211. JAKOBSEN FABIO (NED)2. VAN POPPEL DANNY (NED)3. MEEUS JORDI
20201. VAN POPPEL DANNY (NED)2. THIJSSEN GERBEN3. DE KLEIJN ARVID (NED)
20191. PASCAL ACKERMANN (DUI)2. ALBERTO DAINESE (ITA)3. TIMOTHY DUPONT
20181. MEEUS JORDI2. GROENDAHL JANSEN AMUND (NOR)3. MORTENSEN MARTIN (DEN)
20171. DEHAES KENNY2. THIJSSEN GERBEN 3. VERMEULEN EMIEL
20161. AIDIS KRUOPIS (LIT) 2. EMIEL VERMEULEN 3. DUPONT TIMOTY
20151. NAESEN OLIVER 2. VAN GESTEL DRIES 3. HAGEN KRISTER (No)
20141. JANS ROY2. VAN ASBROECK TOM 3. DE VREESE LAURENS
20131. BUGGE VEGARD ROBINSON (No) 2. DRON BORIS 3. LIETAER ELIOT
20121. HANSON KEN (USA)2. THOMEL TIMO (Dui) 3. DEMOITIE ANTOINE (†)
20111. VERRAES BENJAMIN 2. DUPONT TIOMOTHY 3. SCHETS STEVE
20101. LIETAER ELIOT 2. VAN GENECHTEN JONAS 3. SALOMEIN JARL
20091. CAPELLE DIETER2. SALOMEIN JARL3. VERBIST EVERT
20081. ROBERT FREDERIQUE 2. NEIRYNCK STIJN 3. PEETERS KEVIN
20071. POLAZZI FABIO 2. MINDAUGAS STRISKA (Lit) 3. DEBACKER BERT
20061. KAUPAS VITAUTAS (Lit)2. VANDERSLAGMOLEN KEVIN3.NEIRYNCK STIJN
20051. ROELANDTS JURGEN 2. VAN MINGERHOET JARNO 3. DUYCK PIETER
20041. BOXUS RENAUD 2. KEISSE ILJO 3.DANIELS DAVY

Accreditatieformulier

Hiernaast kunnen jullie de accreditatieformulieren vinden in Word en PDF formaat. Klik op de icoontjes om ze te downloaden.

Reglement