De 18de Gooikse Pijl zal gereden worden op zondag 19 september 2021. We kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen

Tot dan!

Palmares

20201. VAN POPPEL DANNY (NED)2. THIJSSEN GERBEN3. DE KLEIJN ARVID (NED)
20191. PASCAL ACKERMANN (DUI)2. ALBERTO DAINESE (ITA)3. TIMOTHY DUPONT
20181. MEEUS JORDI2. GROENDAHL JANSEN AMUND (NOR)3. MORTENSEN MARTIN (DEN)
20171. DEHAES KENNY2. THIJSSEN GERBEN 3. VERMEULEN EMIEL
20161. AIDIS KRUOPIS (LIT) 2. EMIEL VERMEULEN 3. DUPONT TIMOTY
20151. NAESEN OLIVER 2. VAN GESTEL DRIES 3. HAGEN KRISTER (No)
20141. JANS ROY2. VAN ASBROECK TOM 3. DE VREESE LAURENS
20131. BUGGE VEGARD ROBINSON (No) 2. DRON BORIS 3. LIETAER ELIOT
20121. HANSON KEN (USA)2. THOMEL TIMO (Dui) 3. DEMOITIE ANTOINE (†)
20111. VERRAES BENJAMIN 2. DUPONT TIOMOTHY 3. SCHETS STEVE
20101. LIETAER ELIOT 2. VAN GENECHTEN JONAS 3. SALOMEIN JARL
20091. CAPELLE DIETER2. SALOMEIN JARL3. VERBIST EVERT
20081. ROBERT FREDERIQUE 2. NEIRYNCK STIJN 3. PEETERS KEVIN
20071. POLAZZI FABIO 2. MINDAUGAS STRISKA (Lit) 3. DEBACKER BERT
20061. KAUPAS VITAUTAS (Lit)2. VANDERSLAGMOLEN KEVIN3.NEIRYNCK STIJN
20051. ROELANDTS JURGEN 2. VAN MINGERHOET JARNO 3. DUYCK PIETER
20041. BOXUS RENAUD 2. KEISSE ILJO 3.DANIELS DAVY

De volledige resultaten van de 17de Gooikse Pijl zijn hier te vinden.

Reglement